ReiselivFlyselskaper :

Finnair

Finnair er et av de ledende flyselskapene for flyreiser mellom Europa og Asia via Helsinki.

Finnair flyr fra og til Oslo hele året og til og fra Bergen i sommersesongen. Med så mange flyvninger er det svært gode forbindelser til alle Finnairs ruter til Øst-Asia, Finland og New York. Finnair flyr til Delhi i India, Beijing, Hongkong og Shanghai i Kina, Tokyo, Osaka og Nagoya i Japan, Bangkok i Thailand og Seoul i Korea. Finnair startet flyvninger til Singapore i mai 2011. De fleste av Finnairs flyvninger til Øst-Asia går fra Helsinki om ettermiddagen og ankommer reisemålet neste morgen, slik at du kan utforske reisemålet ditt allerede på ankomstdagen.

Mer informasjon om Finnair sine rute tilbud finner du her.


KLM

AIR FRANCE KLM flyr mer enn 65 millioner passasjerer hvert år. Sammenslåingen av Air France og KLM betyr at vi operer med mer enn 550 fly til 225 destianasjoner over hele verden med 2200 avganger daglig.

Mer informasjon om KLM sine rute tilbud finner du her.

Widerøe

Widerøe er et flyselskap med over 400 daglige avganger til 48 destinasjoner i Norge og utlandet, og har mer enn 2 millioner passasjerer årlig. På Wideroe.no kan du bestille flybilletter, hotell og leiebil, og bestille hele reisen med Widerøe og SAS.

Widerøe-billetter er alltid billigst på wideroe.no. Hvis du trenger hjelp kan du chatte direkte med oss tilnærmet 24/7.

Med Widerøe er det kort vei til langt vekk.

Reisebyråer :

Seat24

Vi skiller oss ut fra de andre nettreisebyråene. Med en annen teknologi i bunnen gir vi kundene andre alternativ som i mange tilfeller er bedre. Vi har et stort tilbud av flyreiser over hele verden, og du kan selvsagt også finne hotell og leiebil hos oss. Hos oss kan du bestille din reise når som helst. Våre tjenester er enkle, raske og baserer seg alltid på lavest tilgjengelige pris.

Reiselysten, bevisst og smart – velger Internett, så klart.
Ja, den beste flighten – finner du på Seat24-siten!

Reisefeber

Restplass.no

restplass.no er Norges mest kjente nettreisebyrå og eies av REISEGIGANTEN AS.
restplass.no ble opprettet som selskap i januar 2000 og utviklet seg raskt til å bli en av Norges desidert største formidlere av restplasser, flybilletter, storbyturer, sydenreiser, hotell, leiebil og cruise.
Som kunde av restplass.no nyter du godt av de aller beste prisene i markedet. Samtidig har vi et enormt fokus på god kundeservice og som eneste nettreisebyrå i landet drifter vi et norsk kundesenter.Til Hovedsiden